Hover Image Hover Image Hover Image Hover Image Hover Image
 
Haas Factory Outlet - Belgium & Luxembourg
A division of van Waasdijk n.v.
Over Ons

Haas Factory Outlet

Haas Factory Outlet, a division of van Waasdijk, is de verdeler van HAAS AUTOMATION machines voor België en Luxemburg.

Wij zijn verdeler van Haas Automation Inc., de grootste fabrikant van metaalbewerkingsmachines in het Westen. Haas Automation bouwt een compleet gamma van vertikale en horizontale CNC bewerkingcentra, CNC draaibanken en draaitafels. HAAS Automation bouwt ook meedere speciale machines, met inbegrip van 5-assige bewerkingcentra, machines voor de matrijzenbouw, machines type “toolroom” en type “gantry”. De Haas producten leveren hoge nauwkeurigheid, herhaalbaarheid, én betrouwbaarheid aan betaalbare prijzen hetgeen resulteert in de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor de metaalbewerkingsindustrie..

Haas Factory Outlet legt zich niet alleen toe op producten van hoge kwaliteit doch evenzeer op volledige service- en toepassingsondersteuning. Als directe fabrikantleverancier beschikken we over een zeer ruime voorraad wisselstukken, beschikbaar voor directe levering, en een vloot service wagens met wiselstukken voor installaties en interventies. Onze specialisten voor toepassingen hebben de ervaring om u te helpen het juiste Haas product voor uw toepassing te kiezen, en geven technische ondersteuning en training.

Haas Factory Outlet, a division of van Waasdijk, is opgericht om uw regio van Haas Automation machines te voorzien. Dit beïnhoudt ook een showroom voor demonstraties en opleidingen, ondersteuning en de noodzakelijke service die u nodig heeft om te slagen.

Locatie

Haas Factory Outlet ImageHaas Factory Outlet - Belgium & Luxembourg
van Waasdijk n.v.
Waardbeekdreef 3
1850 Grimbergen (België)

BTW BE 0401.926.230
Tel +32 2 427 21 51
Fax +32 2 427 21 91
Bekijk kaart
Email: info@haas-belux.com